MD-2004, mun. Chisinau, bd. Stefan cel Mare si Sfant 162, et. 17 aipa@aipa.gov.md (+373) 22 210 194

Parteneri Media

 

Partener Media General

TVR Moldova este un canal de televiziune al TVR în Republica Moldova. Acest canal TV a fost înființat pe 1 decembrie 2013.

TVR conține emisiuni culturale, de divertisment, informații despre România, dar și emisiuni autohtone despre realitățile vieții din Republica Moldova.

În anul 2018 TVR Moldova a difuzat 32 materiale informative aferente subvențiilor, respectiv participarea reprezentanților AIPA în cadrul a 8 emisiuni TV.

Parteneri Media

Agro TV Moldova este unicul canal de televiziune din Republica Moldova ce difuzează 100% emisiuni destinate persoanelor interesate de agricultură, industria agroalimentară şi ramurile conexe.

Agro TV Moldova aduce în prim-plan viaţa şi munca agricultorilor, aspiraţiile fermierilor autohtoni, succesele lor, dar şi problemele cu care se confruntă.

Agro TV Moldova – emisiuni, ştiri şi reportaje despre agricultura autohtonă.

Agrobiznes este cel mai popular site de știri și informații agricole din Republica Moldova, înregistrând în anul 2017 o creștere de audiență cu peste 70% față de anul 2017. De asemenea, în anul 2018 a oferit publicului peste 33 de articole aferente subvențiilor în domeniul agricol. Portalul are în spate o activitate de 6 ani și înregistrează lunar peste 50.000 de vizitatori unici. În paginile site-ului sunt publicate zilnic, 24/7, știri, interviuri, idei de afaceri, istorii de succes, sfaturi utile și informații de ultimă oră din sectorul agro-industrial din țară și peste hotare.

Publicaţia periodică naţională „Gazeta Satelor” cu denumirea anterioară „Curierul Agricol” apare  de 13 ani şi este citită în majoritatea localităţilor rurale din republică. Tirajul lunar al publicaţiei este de aproximativ 15 mii de exemplare.

Gazeta este un bun prieten al producătorilor agricoli, care  o citesc cu plăcere, fiindcă pe paginile publicaţiei găsesc în primul rând informaţia utilă şi necesară activităţilor agricole, dar şi materiale din viaţa socială şi culturală a satelor noastre.

În anul 2018 publicația „Gazeta Satelor” a oferit publicului larg peste 30 de articole și informații aferente subvențiilor din sectorul agricol.

Radio Sputnik Moldova este o agenție de știri cu capital străin, un serviciu de radiodifuziune.

Sputnik operează site-uri de știri cu rapoarte și comentarii, în peste 30 de limbi, inclusive română, engleză, spaniolă, poloneză, sârbă și multe altele. Site-urile web găzduiesc, de asemenea, peste 800 de ore zilnic.

În anul 2018 Radio Sputnik Moldova a realizat 12 emisiuni, cu participarea reprezentanților AIPA dar și Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în care au fost aduse în atenția radio ascultătorilor cele mai noi informații despre sprijinul financiar oferit producătorilor agricoli din partea statului

Moldova în Progres este prima platformă de promovare activă a valorilor economice, sociale, culturale și educaţionale pe care le întruneşte Republica Moldova în spațiul european. 

Este un activ purtător de mesaje pentru cetăţenii Republicii Moldova stabiliţi în afara țării.

Revista Moldova în Progres este distribuită în rândul diasporei din Republica Moldova stabilită în în Italia, Grecia. Revista poate fi găsită în cadrul instituțiile diplomatice ale Republicii Moldova în alte țări. În prezent, putem număra circa 1500 de puncte de distribuție.

 
 

Mybusiness.md este un proiect creat pentru a-i ajuta pe întreprinzătorii începători să pătrundă şi să se consolideze în lumea afacerilor din Moldova.

Scopul revistei este de a-i asigura cu informaţiile necesare pe întreprinzătorii din Moldova despre: Resursele necesare iniţierii propriei afaceri în Republica Moldova, Informatii utile mentinerii si perfectionarii afacerii in conditiile existente.

Mybusiness.md este o revistă electronică pentru oamenii de afaceri debutanţi şi pentru liderii din mediul de afaceri al Republicii Moldova.

În calitate de revistă on-line, Mybusiness.md serveşte cerinţelor vizitatorilor săi, oferind experienţa businesmenilor de succes din Moldova, informaţii utile, veridice şi actuale despre afacerile din Moldova.

 

Vocea Basarabiei este un post de Radio și TV din Republica Moldova cu un program propriu de emisiuni în limba română.

Menționăm că, radio ”Vocea Basarabiei” este unul dintre cele mai populare posturi de radio din Republica Moldova, având un număr impunător de ascultători. În prezent, radio ”Vocea Basarabiei” are formatul de principiu Generalist, iar structura serviciului de programe cuprinde preponderent programe informativ-analitice și educațional-culturale. Scopul acestor programe ține de menținerea vie a memoriei istorice și a limbii române în spațiul dintre Prut și Nistru.

Radio Vocea Basarabiei constă în faptul că emite programele sale pe întreg teritoriul statului moldovean, stațiile de emisie fiind amplasate în localitățile: Nisporeni, Chișinău, Soroca, Glodeni, Pelinia, Taraclia, Ștefan-Vodă, Căușeni, Strășeni, Ungheni, Cahul, Briceni.

Vocea Basarabiei este o sursă de informare şi pentru locuitorii regunii din stânga Nistrului, care împărtăşesc valorile europene şi româneşti, oameni intelectuali de la sate şi oraşe care nu pot fi manipulaţi şi care pot face diferenţa între adevăr şi minciună.

“Radio Noroc” înseamnă dor de casă, dor de-acasă, dor de neamul tău și de muzica frumoasă!
La 16 noiembrie 2005 o echipă îndrăgostită de muzica neamului și de valorile lui și-au unit forțele și au demonstrat că norocul și-l face omul, iar în spațiul radiofonic al Moldovei s-a făcut auzită o nouă voce: “Radio Noroc”. Fiecare zi petrecută alături de “Radio Noroc” e o sărbătoare a sufletului, fiecare cântec e strop din dorul neamului și din înțelepciunea poporului nostru. Nu vom încerca să te convingem că suntem primul și unicul post de radio care promovează în exclusivitate muzica și valorile neamului său – faptele vorbesc de la sine. Ținem doar să mulțumim audienței impunătoare și partenerilor de afaceri pentru că au ales să facă parte din familia “Radio Noroc” și ne motivează să fim cei mai buni.
Acasă, în mașină, la serviciu – oriunde ești cu “Radio Noroc”!
Portalul Realitatea.md este principalul site de știri, în limba română, din cadrul Grupului de presă on-line.