MD-2004, mun. Chisinau, bd. Stefan cel Mare si Sfant 162, et. 17 aipa@aipa.gov.md (+373) 22 210 194

Gala AIPA 2019

Un eveniment inedit pentru producătorii agricoli care au obținut rezultate tangibile prin investițiile efectuate cu suportul statului în domeniul agricol și au adus plus-valoare la economia țării. Acest eveniment vine să sprijini şi să încurajeze dialogul între actorii implicați în dezvoltarea agriculturii și a sectorului rural și de a răsplăti performanțele şi entuziasmul profesioniștilor din diferite domenii de activitate precum ar fi: înființarea plantațiilor multianuale, creșterea animalelor de prăsilă, dezvoltarea infrastructurii postrecoltare și procesare, agricultura ecologică, producerea legumelor și fructelor pe teren protejat etc.

Gala Premiilor AIPA va avea o importantă componentă de responsabilitate socială și va oferi participanților prilejul deschiderii unei platforme economice informale, prin care se pun în valoare oportunități reale de colaborare şi perspectiva dezvoltării domeniilor vizate.

La eveniment vor participa producători agricoli, reprezentanți ai instituțiilor publice cu atribuții în sectorul agricol, invitați din toate asociațiile de profil, reprezentanți ai companiilor care vor veni în sprijinul acestora precum și ai mediului de afaceri din sectorul agroindustrial.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate istoriile de succes a producătorilor care au beneficiat de subvenţii şi vor fi înmânate trofeele câştigătorilor. La ceremonia de premiere participă invitaţi  interesaţi de eveniment.

Leave a Comment